top of page

 

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een heerlijke lichaamsmassage die je helemaal tot rust brengt. Studeren, werken, zorgen voor het huishouden en je gezin, je sociale contacten onderhouden,… Het leven kan heel wat stress met zich meebrengen. Die spanningen kunnen zich ongemerkt vastzetten op je lichaam en zo zorgen voor verkrampte spieren, nekklachten, hoofdpijn of vastzittende schouders.

Een zachte ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je spieren zich terug kunnen ontspannen en dat jij mentaal en fysiek helemaal tot rust komt. Via langzame, losse bewegingen worden de zintuiglijke zenuwuiteinden van je huid gestimuleerd. Hierdoor komt endorfine vrij in je hersenen en ervaar je een ontspannen en gelukzalig gevoel.

 

Je zou een ontspanningsmassage eigenlijk kunnen zien als een heerlijk en natuurlijk kalmeringsmiddel. Tijdens de massage worden essentiële oliën gebruikt die de huid voeden en het anti-stress effect van de ontspanningsmassage versterken.

U kan kiezen uit een massage van 30 minuten, hier wordt de achterkant van het lichaam (benen,rug en nek) gemasseerd of 60 minuten, hier wordt na een half uurtje omgedraaid en dan de voorkant van het lichaam (benen, nek en gelaat) gemasseerd. 

Massages kunnen per twee tegelijkertijd uitgevoerd worden en in dezelfde ruimte.

bottom of page